Zwemmen bij Sepia: Hydrotherapie

Over Sepia hydrotherapie

Hydrotherapie wordt vaak voorgeschreven door specialisten of huisartsen aan mensen met reumatische klachten zoals fybromyalgie of reumatische artritis. Ook bij andere auto-immuunziekten is hydrotherapie zeer geschikt. Zonder verwijzing van een specialist of huisarts is het ook mogelijk de lessen te volgen.

Het water in het doelgroepenbad van zwembad de Octopus is warmer dan 32,5 graden. De lessen worden verzorgd door een ervaren fysiotherapeut. Het oefenen in het water geeft een pijnstillend en ontspannend effect. Tevens wordt de conditie verbeterd. Hydrotherapie heeft een helend en stabiliserend effect. 

Ben je geïnteresseerd, of ken je iemand waarvoor hydrotherapie geschikt is? Neem dan de folder mee die bij de receptie van het zwembad beschikbaar is. Of neem contact op via onderstaand formulier. 

Bij enkele zorgverzekeringen wordt vergoeding gegeven voor hydrotherapie. Informeer hiervoor je eigen verzekering. Sepia is onderdeel van zwemvereniging “de Haaien”. Sepia is een kleine octopus.

Hieronder kan je zich aanmelden als nieuw lid! Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Zwemtijden: Woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur.

meld je aan voor proefles