Alles over lidmaatschap

Meld je aan

Welkom! Leuk dat je wil kijken of lid worden van onze vereniging. Heb je vragen, of heb je geen bevestiging ontvangen? Neem gerust even contact op.

Zwemvereniging De Haaien in Leusden is een vereniging waar iedere zwemliefhebber met minimaal een A- en B-diploma, jong en oud, zich thuis voelt. Of je nu recreatief wilt zwemmen of op wedstijdniveau. Je bent van harte welkom om eens een zwemtraining bij te wonen om de sfeer te proeven. De eerste vier keer kun je het gratis proberen. Naast de hoofdactiviteit ‘zwemmen’ van onze zwemvereniging worden er door de activiteitencommissie activiteiten georganiseerd die niets (of weinig) met de zwemsport te maken hebben. De hoofdreden voor het organiseren van activiteiten naast het zwemmen is het hoog houden van het verenigingsgevoel. Vaste activiteiten die jaarlijks terugkomen zijn onder andere het Pinksterkamp, het Paasontbijt en de Sinterklaasviering. Belangrijk bij ons is dat elk lid met plezier gebruik moet kunnen maken van de vereniging. Of dat nu gaat om het actief beoefenen van de sport of om een van de vele werkzaamheden die er als vrijwilliger mogelijk zijn. Jongeren en volwassenen kunnen in overleg een proefles plannen.

Wijzigen lidmaatschap

Het lidmaatschap wijzigen of opzeggen is per halfjaar mogelijk. Wijzigingen of een opzegging willen wij vóór 31 juli of 30 november ontvangen.

Meld je aan bij

de Haaien

Zie je geen gegevens na aanmelden of ervaar je problemen? Stuur dan een mail naar secretaris@dehaaien.nl